Proeverijen

Wij geven leerzame maar vooral leuke proeverijen op het gebied van whisk(e)y en wijnen. De whisk(e)yproeverijen worden gegeven door Marco, de wijnproeverijen worden gegeven door Maaike. De proeverijen geven wij op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, de sportkantine of op het werk als personeelsfeest, alles is mogelijk in overleg.

STANDAARD WHISK(E)YPROEVERIJ (tijdsduur +/- 2 uur)

In deze proeverij laten wij je kennis maken met de volgende whisk(e)y's:

-Bushmills 10 yo single malt

-Redbreast 12 yo single potstill

-Teeling single malt

-Glen Scotia 15 yo single malt

-Laphroaig 10 yo single malt

Aan de hand van een mooie presentatie nemen wij je mee in de bijzondere wereld van whisk(e)y. Bij iedere whisk(e)y zullen wij een heerlijk hapje serveren zodat de innerlijke mens goed wordt verzorgd. Deze proeverij geven wij al vanaf 5 personen tot maximaal 30 personen. De kosten van deze proeverij bedragen €32,50 p.p.

WHISK(E)YPROEVERIJ OP MAAT

Ook maken wij proeverijen op maat. Je kiest dan zelf de whisk(e)y's die je wilt proeven. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op, het maken van een proeverij op maat kost enige tijd, reserveer daarom tijdig. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de geselecteerde whisk(e)y's.

WIJNPROEVERIJ

Deze proeverij vullen wij geheel naar wens in. We laten zes wijnen proeven die we samen uitzoeken. Bij iedere wijn serveren we een heerlijk hapje. Deze proeverij geven wij vanaf 6 personen. De prijs begint vanaf €20,00 p.p.

Neem contact met ons en je hoort zo snel mogelijk van ons.  We hopen binnenkort van je te horen!

Call Now Button